Сърцат уикенд в Серендипити

Сърцата изложба, сърцати арт и кулинарни ателиета, със сърцати хора

Мили приятели, този уикенд сме сигурни, че имате своите планове, идеи, чудите се кое от всичките възможни и все интересни предложения да изберете (с или без децата), пътувате или пък изобщо не искате да си подавате носа от леглото… Напълно ви разбираме!

И на нас в Серендипити хич не ни е лесно… Не ни е лесно да изберем кои от всичките ни ателиета да Ви представим, да решим да включим ли танци или не, в колко часа да започнем, кога ще е най-добре за всички…

От толкова много мислене, плануване и подготовка, накрая ви предлагаме следното:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Виждали ли сте камъче във формата на сърчице? А колко?

Ива Кръшняк колекционира камъчета във формата на сърца от 10 гoдини. В момента в колекцията си има точно 573 броя. Най-малкото от тях е само няколко грама, а най-голeмият тежи към 10 килограма. Ива ще сподели част от находките си с нас в събота, в 16 ч., ще ни разкаже за страстта си, за това как тя намира камъните или по-скоро как те я намират. Ще си поговорим за произхода на символа сърце, който датира от древността. Ще имате възможност да прочетете и научите любопитни истории и факти около него.

Начало: 16:00

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Работилничка “Картички за любими хора”

Заповядайте да изработим заедно картичка или две или три за всеки скъп на сърцето Ви.

Начало – 16.30 ч.
Цена – 5 лв. на семейство
Водещ – Катя Петрова

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Работилничка “Неустоими изкушения от шоколад и солети”

На 11 ноември се празнува Pepero Day в Южна Корея. Целта на празника е да се разменят различни солети в знак на топли отношения и привързаност към хората около нас.
На 14 февруари с много любов ще направим такива вкусни, красиви и различни кулинарни изкушения в Серендипити. С био солети, бял шоколад и други сладости ще се постараем да ви предложим едно различно преживяване и един друг начин да кажеш “Обичам те”.

Какво представлява работилницата?

В рамките на час ще декoрираме по нестандартен начин така обичаните от нас солети с шоколад, ядки, пръчици и стърготини, ще опаковаме и напишем послание на любими за нас хора, ще ядем (тайно) шоколад и ще си облизваме (явно) пръстите…
На финала на нашата работилница ще сме създали вкусни и изкусителни солети с нестандартна визия, готови за подарък или…изяждане на момента:)).

Начало – 16.30 ч.
Цена: 12 лв. на човек
20 лв. за двама
Вдъхновител на проекта и водещ: Розалина Дудекова
(за повече информация кликнете тук)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Workshop The movement of Love – Rumba.

Ние хората изразяваме любовта си по различни начини – чрез докосване, думи, подаряване на различни материални неща. Но един е езика на любовта по целия свят и това е танца. С партньор или без в събота ще говорим на този език, който всеки може да усети, види и да стигне до него. Ще почувстваме какво е ритъма да бъде в кръвта ви, а усещането да придобие физическата форма на движението.

Начало – 18.00 ч.
Цена – промоционална цена от 5 лв. на човек
Водещ – Розалина Дудекова

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

НЕДЕЛЯ
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
В неделя е време за традиционните ни арт работилнички:

kukli

11:30 – 13:00
Кукли за театър

ananas

13 – 14:30
Работилница “Вкус на Архитектура”

Ананасови структури.
А на нас ни се похапва. А на вас?

Start typing and press Enter to search