Събитие за онлайн бизнес
4 Ноември 2015, 09.30 часа

СЕРЕНДИПИТИ - Пространства за общуване

София, бул. „Цар Борис III“ 99-101 Партер

"Бизнес мама" - обучение за стартиращи онлайн предприемачи

“Бизнес мама” е името на първото по рода си обучение, предназначено за бъдещи интернет предприемачи с начални познания в областта. Вдъхновено от консултантската дейност на опитни и дългогодишни интернет специалисти, които виждат все по-голямата нужда и желание хората да работят от дома си или близо до семейството си и да реализират сами своите идеи за онлайн бизнес.

Какво?

Еднодневен обучителен курс, който има за цел да даде основни познания и да изгради фундамента от знания на стартиращи интернет предприемачи.

За кого?

Събитието е подходящо за хора, които биха искали да използват пълните възможности на интенрет и да реализират своите идеи, мечти и планове в мрежата. Изключително подходящо за жени в период на майчинство или дами, които търсят начин да останат близо до децата си, генерирайки собствени доходи за себе си, децата и семейството си. Подходящо и за хора, които желаят да са независими и да работят извън офис и без ограничения в локацията и физическото си местоположение. Не изклюваме и все повечето татковци, които си взимат “отпуск по бащинство” и изпитват истинско удоволствие от оставането вкъщи и грижата за децата.

Защо?

Обучението ще даде възможност за изграждане на успешен бизнес проект, уебсайт или създаване на интернет бизнес, базиран на съществуващ офлайн бизнес.

Как?

В рамките на един ден, лекторите ще ви представят своята структурирана гледна точка за това какво трябва да знаем и какво да избягваме при стартиране на бизнес в интернет. Ще споделят дългогодишния си личен опит. Всичко това ще бъде подкрепено с много примери и споделени добри и лоши практики от България и света.

Необходима компетенетност?

Събитието е подходящо за хора с базисни компетенции в областта на интернет и онлайн присъствието. След завършеното обучение, всеки ще има възможност сам да задвижи и стартира успешно своя проект.

Сертификат

Всеки участник получава сертификат за обучението си.

Програма

Обучението ще се проведе в рамките на един работен ден. Разпределено е в пет лекции, с кафе паузи, обяд, възможност за нетуъркинг. Преди края на обучението е предвиден един час за въпроси и отговори и решаване на конкретни казуси.

Дата: 4 ноември 2015Продължителност: ~6 часа
 • 9:30 - 10:00 - Регистрация и посрещане
 • 10:20 - 11:10 - Лекция 1: Как да стартираме онлайн - първи стъпки
 • 11:20 - 12:00 - Лекция 2: Онлайн маркетинг и seo оптимизация
 • 12:00 - 13:00 - Обяд
 • 13:00 - 13:40 - Лекция 3: Истинска история - Разказ от първо лице
 • 13:50 - 14:30 - Лекция 4: Как да изградим нашето онлайн общество чрез съдържание
 • 14:30 - 15:00 - Въпроси и отговори

Лектори

Вижте повече за експертите

Поканили сме експерти с богат опит в интернет, които да изнесат лекциите на събитиеото. Вижте повече за тях:

Justine
Жюстин Томс

Онлайн маркетинг специалист

-->
Katya
Катя Петрова

Уеб предприемач и мама

Sabina
Събина Панайотова

Digital специалист и блогър

Билети и цени

Изберете и заявете сега своето участие за събитието

Локация

Събитието ще се проведе в СЕРЕНДИПИТИ - Пространства за общуване. Ето как да намерите локацията

Локация на събитието

 • Адрес

  СЕРЕНДИПИТИ - Пространства за общуване
  бул. „Цар Борис III“ 99-101 Партер
  София

 • Контакти
  0897 877 651
 • Email
  info@prostranstva.com

Как да ни намерите

СЕРЕНДИПИТИ се намира на 30-ина метра след пресечката на Гоце Делчев и локалното платно на Цар Борис III, в посока центъра. Тръгва се по локалното (от страната на Хиподрума, НЕ на Лагера), стига се до пицария Дон Вито и веднага след нея се намира нещо като бариера. От едната страна има бял зид (този на Дон Вито), от другата реклама и брандиран детски парти клуб Игромания. Ние сме в дъното на така създадения безистен, последната врата (след Игромания). Има и указателни табели. Ако сте с кола и идвате от центъра, имайте предвид, че нямате ляв завой от Борис към бул. Гоце Делчев. Удобни места за паркиране около Серендипити, с (почти) винаги налични свободни места, са около “канала”, (ул. Кюстендил). Платен паркинг има в началото на ул. Хайдушка гора (на метри след като завиете от локалното по първата възможна пряка, след ъгловия магазин за паркет).