Курс по актьорско майсторство за възрастни от 9 март

Home / Предстоящи курсове / Курс по актьорско майсторство за възрастни от 9 март

Курс по актьорско майсторство за възрастни от 9 март

Театрални занимания за възрастни ще започнат в Серендипити от 9 март. Заниманията са предназначени за всички, които имат желание и са над 16 години. За всички, които искат да се забавляват. За всички, които искат да открият у себе си неподозирани качества или пък да ги развият. За всички онези, които се притесняват да се изправят пред аудитория. За всички, които търсят нови предизвикателства.

Основна цел на работилничката не е да създава професионални артисти, а да развива, чрез средствата на театъра, важни лични и професионални качества, като:
• гласово – говорна култура,
• пластичност,
• памет,
• въображение,
• работа в екип,
• концентрация,
• свободно изразяване пред публика,
• самочувствие

Заниманията включват изучаване на етюди, приказки и песни, пластически, движенчески и ритмически упражнения, актьорски и правоговорни задачи.

КОГА?
Всеки понеделник от 19 до 21 ч. Групата стартира от 09 март.
КЪДЕ?
„Пространства Серендипити“ – бул. „Цар Борис III“ 99-101 Партер (собствен вход);

С КОГО?
С актьорите Анна Станчева и Николай Луканов.
Анна Станчева е завършила НАТФИЗ, специалност – актъорско майсторство за драматичен театър. Работила е с много от българските режисьори, играла е на сцените на театрите в Сливен, Бургас, Русе, Пътуващия театър, Театрална работилница „Сфумато“, Младежки театър “Николай Бинев“… Снимала се е във филмови продукции и сериали. Има дългогодишен опит в работата с деца като водещ на театрални ателиета в детски градини и театрални студии, а от 8 години и като преподавател по театър (на френски език) във френския лицей „Виктор Юго.“

Николай Луканов е завършил НАТФИЗ, специалност актьорско майсторство за драматичен театър. Вече 13 години е част от трупата на Младежки театър „ Николай Бинев“. Играл е в постановките на едни от най-големите български режисьори (проф. Крикор Азарян, проф. Гриша Островски, доц. Ивайло Христов, Владимир Люцканов, Богдан Петканин, Десислава Шпатова и др.). Има много участия в български и чуждестранни филмови продукции, рекламни клипове и фестивали, както и дългогодишен опит в работата с деца, в т.ч. и като преподавател по театър във френския лицей „Виктор Юго“.

ЦЕНА:
60 лв., за семейства/двойки – 90 лв. (за 4 занимания)

За записване и допълнителна информация, моля пишете на
serendipity.prostranstva@gmail.com  или ни потърсете на 0897 877 651.

 

Start typing and press Enter to search

глина за деца